Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda pustila u prodaju karte za Albu i Real: Najjeftinija košta 1.300 dinara

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli očekuju veliku podršku

  • 4
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde iza sebe imaju poprilično bolno izdanje u Španiji, gde su poraženi u oba meča duplog kola od Valensije i Baskonije, a već ispred sebe imaju i nove mečeve u najjačem evropskom takmičenju.

Ekipa sa Malog Kalemegdana će u okviru idućeg kola igrati protiv Albe, trenutno najslabije ekipe u Evroligi, gde će imati i izglednu priliku da dođe do trijumfa i tako malo bar otkloni agoniju koja je zavladala kod navijača.

Odmah nakon Albe, sledi i duel sa Real Madridom, takođe u Beogradskoj areni, a za sve to je Zvezda pustila i karte u prodaju, što je objavila putem svojih javnih glasila.

Crvena zvezda je u prodaju pustila karte za oba meča, a istakla je i cene, pa će tako najjeftinija karta biti 1.300 dinara, dok će one najskuplje koštati 40.000 i imaće najbolja mesta - ona pored terena.

Cene svih karata možete pogledati ispod.

KK Crvena zvezda, Karte Foto: KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac zna šta je presudilo da Zvezda savlada Efes

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    11. decembar 2023 | 16:58

    Jel sad oni koji ne zele da gledaju mentalitet pojedinih igraca zasluzuju kritike jer nece da dodju? Mnogo price o tome kako je nikad jaci tim dok se prodaju sezonske, a isti se ne ispostuju rezultatima ili pojacanjima koja bi ih privukla nakon ocajne igre do sad. Zali Boze bacenih para i zivaca kroz svaku utakmicu

  • Malajac

    11. decembar 2023 | 15:07

    Što su tako jeftine za dve utakmice 1300 to je nemoguce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA