Vreme čitanja: oko 1 min.

Centar Reala ubeđen: "Dobili bismo Partizan i bez incidenta..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva izjava

  • 6
Vensan Poarje, Geršon Jabusele Foto: Profimedia

Centar Real Madrida, Vensan Poarje dao je jednu zanimljivu izjavu, a tiče se incidenta, i Top 8 serije Evrolige protiv Partizana prethodne sezone.

Francuz je u razgovoru za "Jurohups" istakao da je ubeđen da bi Real dobio tu seriju i bez haosa koji je viđen.

- Uvek verujem u tim. Dakle, da, rekao bih da bismo pobedili bez faula i svega što se desilo. Mislim da bismo rešili situaciju u našu korist. Mi smo Real Madrid, uvek verujemo da možemo da pobedimo, čak iako smo na 0-2. Mislim da bi se desilo svakako - rekao je Poarje.

Podsetimo, tada je Partizan imao dve pobede prednosti u odnosu na Madriđane, ali je Real nakon toga vezao tri pobede, od toga dve u gostima, i prošao na Fajnal-for, a potom i osvojio Evroligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare care

    13. decembar 2023 | 15:27

    Veruj mi da ne bi…

  • Reminder

    13. decembar 2023 | 16:19

    Podsecanja radi, posledice tog incidenta su kazne za 2 Partizanove kljucna igrace i 2 Reallova s tim sto se duzine klupa ne mogu porediti. A da ne pricamo o tragediji koja se dogodila u vreme odigravanja revansa u Beogradu.

  • MN CG

    13. decembar 2023 | 15:41

    Zato što ste sigurni u sebe napravili ste što ljudi ne prave. Svjesni ste bili da nemate što da tražite u Beograd i zato uradili to što rade kukavice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA