≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majk Džejms govorio o odnosu sa Željkom Obradovićem: "To je obostrano poštovanje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gostovao je u potkasu "BasketNews" i iznosio svoje stavove

  • 0
Majk Džejms Foto:PrintScreen/Twiteer=BasketNews

Košarkaš Monaka Majk Džejms je gostovao u poznatom litvanskom potkastu "BasketNews", i govorio je o svom odnosu sa Željkom Obradovićem.

Prva zvezda tima iz Kneževine, popularni američki bek Majk Džejms letos se pominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih. On gaji određena osećanja prema beogradskom klubu i šefu stručnog štaba Željku Obradoviću, a u podkastu "BasketNews"-a je govorio na tu temu, prokomentarisavši klip na kome se grli sa proslavljenim srpskim trenerom, dok imaju srdačan razgovor.

Litvanac je konstatovao:

- Za mene ovaj zagrljaj je nešto interesantno, zato što nisi igrao za Željka, pa ne znam ništa oko vašeg ličnog odnosa? Obično se ne grliš sa random trenerima u ligi, kakav je vaš odnos, i ima li tu neke istorije izmenju vas dvojice?

Džejms je na to odgovorio:

- To je obostrano poštovanje. Mislim da smo igrali u plej-ofu jedan protiv drugog dok sam bio u Panati. Dugo sam u ligi, i tu ima dosta trenera sa kojima se znam dugo. Obožavalac je možda teška reč da se opiše moje gledanje na njega, on je trener koji podržava način na koji ja igram košarku. Gledam dosta košarku, i prepoznajem šta drugi treneri rade. Nije tačno reći da sam njegov fan, u tom slučaju sam fan mnogih ljudi. Samo sam želeo videti KP-ja (Kevina Pantera) i razgovarati sa njim, zato sam i došao, i to je sve.

Tim iz Monaka se trenutno nalazi na osmoj poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 8-7.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Džejms ispoštovao klince, pa stao da priča sa Panterom: Nije hteo hteo da razgovara sa novinarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA