≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duško Ivanović ponovo "hara": Baskonija se mučila, pa srušila Efes usred Istanbula!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baskonija je prekinula niz od dva poraza

  • 1
Kodi Miler Mekintajer i Duško Ivanović, Baskonija Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaši Baskonije vratili su se, posle dva poraza, na pobednički kolosek pošto su na nezgodnom gostovanju Efesu slavili 87:80 u meču 16. kola Evrolige

Turski tim takođe je imao dva vezana poraza pa je ovo bio meč od velikog značaja za oba tima. Efesu je na ruku išao povratak nekolicine košarkaša, pre svih Elajdže Brajanta i Rodriga Bobue. Ipak, ispostavilo se da je "proširena rotacija" upravo i glavni problem tima iz Istanbula.

Od starta meča viđen je egal. Tokom prvog poluvremena većina košarkaša Efesa je uzimala šuteve, ali osim Oturua i Brajanta nije bilo rapsoloženog košarkaša. Sa druge strane, Kodi Miler-Mekintajer i Markus Hauard držali su španski tim u meču.

U drugom poluvremenu, odgovornost je potpuno preuze Šejn Larkin i vezanim poenima doneo je vođstvo svom timu. Ipak, posle tajm-auta Duška Ivanovića gosti su "dodali gas" i meč prelomili u svoju korist.

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Markus Hauard sa 28 pšoena, a pratili su ga Marinković i Miler-Mekintajer sa po 14. U poraženom timu, najefikasniji je bio Šejn Larkin sa 23 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. decembar 2023 | 21:05

    Samo neka "hara,"na kraju proćiće kao i u Zvezdi,čuj stručnjaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA