≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lesor u završnici "za srčku" doneo pobedu Panati: Navijači Valensije besni na skandaloznu odluku sudija

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši crveno i crno-beli doneli pobedu svojim potezima na samom kraju

  • 4
Lesor i Dejvis Foto: Printscreen/X

Košarkaši Valensije su u utakmici 19. kola Evrolige dočekali tim Panatinaikosa i tom prilikom slavili rezultatom 82:81.

Meč je od samog starta, pa do kraja bio neizvestan, ali u samoj završnici pri rezultatu 81:79 pojavio se Luka Vildoza i postigao dva poena.

Faul je načinjen u poslednjoj sekundi utakmice, a za to je kriv Brendon Dejvis, pa je tako na liniju slobodnih bacanja poslao bivšeg igrača Partizana Matijasa Lesora.

Lesor je dodatnu dramu napravio time što je promašio prvo slobodno bacanje, ali je pri drugom pokušaju bio sigurniji i tako doneo pobedu Panati.

Mnogi se nisu složili sa ovom odlukom sudije da se situacija sa snimka dosudi kao faul, pošto je očigledno bilo obostranog povlačenja, međutim ta odluka posle nije mogla da se promeni.

U timu Zelenih odlično je odigrao Luka Vildoza, koji je postigao 19 poena, a u pratnji su bili Džerajan Grent sa 13, Matijas Lesor sa 12 i Marijus Grigonis sa 11 poena.

U suparničkom timu Semi Odželej je dao 13 poena uz osam skokova, a pratili su ga Džered Harper sa 12 i Brendon Dejvis, odnosno Kris Džouns sa po deset poena.

Panatu ovo stavlja na deobu četvrtog mesta sa Olimpijakosom, Fenerom i Makabijem sa skorom od 11 pobeda i osam poraza, dok Valensiju spušta na deobu osmog mesta sa Monakom, Partizanom i Baskonijom, sa skorom od deset pobeda i devet poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Doužer iznenadio i rekao da je uživao u atmosferi u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA