Vreme čitanja: oko 1 min.

Asvel doveo pojačanje pred meč sa Zvezdom: Crveno-beli će morati da se suoče protiv ojačanih Francuza!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je danima unazad i bilo najavljivano

  • 3
Dešon Tomas Foto: David Ramirez / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Asvela su možda ostali bez trenera pred meč sa Zvezdom, pošto je Đanmarko Poceko dobio otkaz na klupi ovog kluba, međutim, tim iz Liona je pred meč sa Crvenom zvezdom doveo jedno pojačanje, što je potvrdio i njihov vlasnik Toni Parker.

Toni Parker je davao intervju za "L'Ekip", gde je pričao baš o Asvelu, a otkrio je i da je klub dobio novo pojačanje, pošto je Dešon Tomas već stigao u Lion, gde bi trebalo i da ozvaniče saradnju.

- Mislim da tim ne uspeva da razvije svoj potencijal. To nas neće sprečiti da dovedemo pojačanja. Dešon Tomas je stigao u Lion, on će nam pomoći, a i dalje tražimo plejmejkera, moramo popraviti našu kreaciju u igri - rekao je Toni Parker.

Asvel se trenutno nalazi na poslednjem mestu u Evroligi, gde ima samo tri pobede iz 19 kola, a Parker ističe da nisu izgubili nadu.

- Da jesmo, ne bismo doveli Dešona Tomasa. Ne želimo da završimo poslednji u Evroligi, a želimo da se borimo u šampionatu Francuske, da bar igramo finale, da osvojimo trofej kao što smo uradili u Liders Kupu prošle godine ili da osvojimo nacionalni kup. Verujemo u to i ako pronađemo nekog kao što su Kasper Ver ili Adrijan Pejn kao što smo uradili 2016. i 2019. godine... - istakao je Parker koji je potom nastavio.

- Oni su nas unapredili i vodili do titule. Rezultati jesu razočaravajući, ja sam prvi uzrujan zbog svih stvari koje se dešavaju, ali, i dalje sam uzbuđen zbog budućnosti. Asvel je moja beba, želim da pobeđujemo, ali nikad nećemo spaliti svoja krila, tu su koraci koje moramo pratiti - zaključio je Parker.

(Telegraf.rs)

Video: "Ledena dvorana" Stožice: Jago driblingom "poklonio klizaljke" Stjuartu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ajla

    6. januar 2024 | 22:48

    albanci gube od asvela..to sto im je partizan pustio da im pomogne nema nikakve koristi...

  • Marko

    6. januar 2024 | 23:10

    On je sve, samo pojačanje nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA