Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović bolji od Ivanovića, Lojd se vratio na teren posle mesec dana

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Saša Obradović Foto: Marko Jovanović

Košarkaški Monaka pobedili su ekupu Baskonije u okviru 20. kola Evrolige rezultatom 93:83, uz radosnu vest za domaće navijače kada je u pitanju Džordan Lojd!

Naime, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde zaigrao je košarku posle mesec dana, uz dva poena i po tri skoka i asistencije. Podsetimo, Lojd nije igrao još od onog duela sa Partizanom u Beogradu početkom decembra.

Menjale su se ekipe u vođstvu skoro 25 minuta, da bi Monako bukvalno u poslednjem napadu u trećoj deonici prvi put stekao dvocifrenu prednost - 71:59. Uspela je Baskonija nekako da se vrati u meč u finišu, kada su smanjili na 86:83 - ali to je bilo sve.

Majk Džejms je bio najbolji kada je u pitanju ekipa Saše Obradovića. Ubacio je 26 poena i imao sedam asistencija. Motijeunas je ubacio 13, Dalo i katara su imali po 12. S druge strane, kada je u pitanju španska ekipa koju sa klupe predvodi Duško Ivanović, Markus Hauard je ubacio 33 poena.

Monako sada ima skoro 11-9 i u narednom kolu gostovaće Panatinaikosu, dok je Bsakonija na 10-10 i dočekaće Olimpijakos za tri dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA