Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostin Holins napušta Žalgiris: Bivši igrač Zvezde ponovo "na marketu"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holins se vraća na tržište, a ono što treba istaći jeste da iskusni bek do kraja sezone neće moći da nastupa za bilo koji drugi tim u Evroligi

  • 4
Ostin Holins Foto: Profimedia

Američki košarkaš Ostin Holins neće nastaviti karijeru u Žalgirisu, javlja dobroobavešteni litvanski novinar Donatas Urbonas.

Bivši košarkaš Crvene zvezde nije se baš snašao u Žalgirisu, koji traži nešto drugačiji tip igrača, te je saradnja okončana.

Inače, Holins je u decembru potpisao ugovor na tri nedelje sa Žalgirisom, a kada je trenersku palicu preuzeo Andrea Trinkijeri, želeo je da vidi sa kakvim timom raspolaže, te je Holins potpisao novu kratkoročnu saradnju.

- On je neverovatno ljudsko biće. Najbolji saigrač kojeg možete imati. Pomaže i trenerima i saigračima. Šta god da se desi, vrlo sam zahvalan zbog njegovog posla koji obavlja - rekao je Trinkijeri posle poraza od Barselone.

Holins se vraća na tržište, a ono što treba istaći jeste da iskusni bek do kraja sezone neće moći da nastupa za bilo koji drugi tim u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    14. januar 2024 | 13:44

    Posle pocetnog perioda prilagođavanja,odigrao je fenomenalnu sezonu u Zvezdi,ne zna se da li je bio bolji u napadu ili odbranu,voleo bih sledece sezone opet da ga vidim u timu

  • Realan

    14. januar 2024 | 13:47

    I nega u zvezdu malo je.12 pojačanja.

  • Gaga

    14. januar 2024 | 11:05

    Brzo Opača reaguj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA