Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio na meti Partizana, zbog teške povrede mu predviđali kraj sezone, ali on se ipak vraća!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šaras otkrio da je on i sjajan u stonom tenisu

  • 0
Nemačka - Letonija Foto: AP/Tanjug

Svetsko prvenstvo u košarci prethodnog leta iznedrilo je veliko mlado ime u selekciji Letonije. Arturs Žagars je ubitačnim šutem i odličnim pregledom igre skrenuo pažnju skauta brojnih klubova, a među njima i beogradskih crno-belih.

Plejmejker je na kraju odabrao Fenerbahče, koji ga je odmah prosledio u litvanske Vulvse, novoformiranu ekipu koja se takmiči u Evrokupu, ali je peh doživeo i pre pravog početka sezone...

Tešku povredu doživeo je sredinom oktobra u okršaju sa Lijetkabelisom i tada su mu predviđali najmanje pet meseci pauze, a čak i potencijalni kraj kampanje, ali je novi trener istanbulskog kluba izneo daleko optimističniju prognozu.

- Ono što me je iznenadilo je njegova pozitivnost. On je sjajna osoba i nadam se da će uspeti. On već trči, i možda će se vratiti u roku od mesec dana. Dobra vest je da povreda nije toliko užasna kao što je medicinski tim inicijalno mislio - otkrio je trener Fenerbahčea uz dodatak da je Žagars neverovatan u stonom tenisu, možda i najbolji u svlačionici.

Žagars je do povrede za Vulvse u ligi davao 12 poena uz 5 asistencija u proseku na četiri meča.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Najveći prtisak mi je gde da vodim Jasikevičijusa na piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA