Vreme čitanja: oko 1 min.

Milano posle drame savladao Barselonu, Valensija u španskom derbiju bolja od Baskonije

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo kolo u Evroligi

  • 0
Maodo Lo KK Olimpija Milano Foto: Savino Paolella/IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Pobede u 23. kolu Evrolige ostvarile su ekipe Olimpije iz Milana i Valensije. Olimpija je na domaćem parketu savladala Barselonu sa 74:70, dok je Valensija kao gost savladala Baskoniju sa 77:62.

Izabranici Etorea Mesine su fantastičnom igrom u prvom delu došli do prednosti od 47:28. Nakon toga Barselona se probudila i treći kvartal dobila rezultatom 21:10 i najavila dramu.

Ipak, izabranici Rožera Grimaua nisu uspeli da izbegnu drugi uzastopni poraz. Olimpiju je do velike pobede vodio Šilds sa 23 postignuta poena, dok je kod Barselone bolji od ostalih bio Jan Veseli koji je postigao 28 koševa.

Vrednu pobedu u ovom kolu zabeležila je i ekipa Valensije, koja je u španskom derbiju savladala Baskoniju sa 77:62. Gostujuća ekipa je osetniju prednost stekla u drugoj četvrtini koju je rešila u svoju korist rezultatom 29:16.

Do kraja susreta su rutinski održavali prednost i upisali 12. trijumf u najelitnijem košarkaškom takmičenju Starog kontinenta.

Poenterski raspoloženi kod Valensije bili su Dejvis sa 19 i Džons sa 12 poena, dok se u poraženom sastavu istakao Moneke sa 16 poena.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Koprivica: "Odlična timska ekipa, sigurno će biti jači nego iz pvrog duela"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA