Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrušev kao nekad Raduljica: Srpski centar "zaigrao" odbojku na terenu i postigao koš za svoj tim

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je podsetilo na događaj od pre 10 godina

  • 0
Filip Petrušev, Tomas Vokap Printskrin: Euroleague

Košarkaši Olimpijakosa slavili su protiv Bajerna na gostujućem terenu sa 76:72 u veoma nezgodnoj utakmici, gde su odličnu partiju pružili Tomas Vokap sa 16 poena i osam asistencija, kao i Filip Petrušev sa 14 poena i tri skoka, dok je ovaj dvojac napravio i jednu zanimljivu sekvencu.

Konačno je Petrušev dobio minute, morao je da čeka povredu Nikole Milutinova za to, a odmah je pokazao da se na njega i te kako može računati u nastavku sezone, te da je s pravom bio jedan od najboljih igrača Evrolige prethodne sezone na svojoj poziciji u Crvenoj zvezdi.

Minuti su tu, ali i sjajna igra, uz skoro pa perfektan šut (7/9 - 6/7 za dva poena i 1/2 za tri poena), ali, situacija sa kraja treće deonice je nešto što je mnoge navijače podsetilo na njegovog sunarodnika Miroslava Raduljicu.

Tomas Vokap je imao loptu u svojim rukama i tražio je Petruševa pri samom isteku vremena, onda je nekako provukao pas, a Filip nije imao vremena ni da primi loptu, već je samo "bocnuo" prstima kao na odbojci i ona je ušla u koš.

Ovo je odmah i podsetilo i na Svetsko prvenstvo 2014. godine, kada su Bogdanović i Raduljica postigli sličan koš protiv Francuske. Bogdan je bacio loptu, a centar ju je samo bocnuo rukom i ona je ušla u koš.

(Telegraf.rs)

Video: Petrušev za Telegraf otkrio kako je Nole brinuo o Boriši: Bio uz nas, značila nam je podrška

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA