Vreme čitanja: oko 1 min.

Tavaresove slatke muke: Centar Real Madrida ima još jednu ponudu na stolu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bore se svim snagama da zadrže jednog od svojih najboljih igrača

  • 0
Edi Tavares Foto: 900/Cordon Press / imago sportfotodienst / Profimedia

Reprezentativac Zelenortskih ostrva Edi Tavares će biti glavna tema predstojećeg letnjeg prelaznog roka u Evroligi kako stoje stvari.

Navodno postoji veliko interesovanje ekipe iz Dubaija da ga dovede u svoje redove, a spominje se ogromna cifra, kojoj verovatno niko iz Evrope ne može da parira.

Ipak, Real Madrid ne želi da ga prepusti, a kako stoje najnovije informacije kraljevski klub mu je ponudio novi ugovor na tri godine sa novim iznosom.

Ovo je period godine kada klubovi obično ulaze u razgovore sa svojim igračima o produženju ugovora, pa se očekuje veliki broj novih potpisa u skorije vreme.

Tavares ove sezone u Evroligi prosečno beleži 10.1 poen, 6.8 skokova, 1.7 asistencija, 1.6 blokada i skoro jednu ukradenu loptu po utakmici i predstavlja veliku defanzivnu silu, igrača koji menja koncepciju igre u potpunosti za Real.

Jedan je od odgovornih za osvajanje prošlogodišnjeg trofeja Evrolige, kao i fantastične sezone ove godine koju tim iz Madrida ima u svim takmičenjima.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić zadovoljan posle pobede: Ove momke je pre dve godine gledalo 1,500 ljudi, a danas puna dvorana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA