Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako neće Zvezda i Partizan, hoće Valensija: Španci otimaju talentovanog klinca iz Mladosti

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neko preskače, a neko i radi svoj domaći zadatak...

  • 1
Nikola Džepina Foto: MN PRESS/Marko Metlaš

Timovi koji ulažu u svoju decu - ulažu u svoju budućnost. Oni koji ulažu u budućnost mogu se nadati nečemu, a Valensija je tu budućnost prepoznala u našem detetu.

Naime, kako prenosi Meridian sport, omladinac Mladosti i reprezentativac Srbije Nikola Džepina potpisao je višegodišnji ugovor sa ekipom Valensije.

Dečko koji tek ima sedamnaest odina, proveo je tri godine u ekipi Mladosti i nakon Košarkaške lige Srbije spreman je da svoju priliku dobije u Evroligi.

Dečko je koji igra na poziciji krila, visok je oko 208 centimetara i težak i 94 kilograma, a u igri ga krase solidan dribling, čitanje igre, odbrana, kao i pristojan šut.

U ekipi Mladosti je u sezoni 2022/23 prosečno beležio 20 poena, 6.5 skokova i skoro dve asistencije za ukupan indeks korisnosti 18.

On svakako neće moći da nastupa u Valensiji do kraja sezone zbog isteka roka za prijavu igrača, pa se može očekivati da eventualno nastupi tek naredne sezone za prvi tim.

(Telegraf.rs)

Video: Nova istorijska partija Jokića: Nerealna asistencija kroz dvojicu igrača za brutalno zakucavanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paki

    14. mart 2024 | 16:58

    Pa sta nam treba ,mlad,pametan,perspektivan Srbin.Uvezite jos polovnih stranaca,platite im ogrmne ugovore. Zadnji fubalski derbi je pocelo 14 stranaca od 22 igraca na terenu.Ako nema bolje,talentovanije dece od Kange i Natha, jedan 33,ako nije smuvao krstenicu,a drugi 36 godina onda bolje da batalimo sport i da se svi bavimo sa kompijuterimq

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA