Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajern "diše za vratom" Partizanu, Real lako izašao na kraj sa Virtusom

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Favoriti opravdali svoje uloge...

  • 0
Vensan Poarje, Geršon Jabusele Foto: Profimedia

Košarkaši Bajerna i Reala ostvarili su pobede u okviru 29. kola Evrolige. Bavarski sastav je na svom terenu bio bolji od Žalgirisa rezultatom 64:58, dok je Real kao gost ubedljivo savladao Virtus sa 89:74.

Izabranici Pabla Lasa su od samog početka kontrolisali dešavanja na terenu, te se ni u jednom trenutku pobeda nije dovodila u pitanje.

Do velikog trijumfa ekipu Bajerna predvodio je Buker sa 20 poena, dok je u redovima litvanskog sastava raspoloženiji od ostalih bio Evans sa 21 poenom.

Bajern se ovim trijumfom izjednačio sa Partizanom na tabeli Evrolige i obe ekipe uz Valensiju imaju skor 13-16, uz podsećanje da Bavarci imaju bolji međusobni skor u odnosu na crno-bele.

Sa druge strane, izabranici Andree Trinkijerija pretrpeli su 18. poraz.

Ubedljivu pobedu zabeležio je i madridski Real koji je na gostovanju savladao Virtus sa 89:74. Španski sastav je tako prekinuo seriju poraza, a najzaslužniji za trijumf kraljevskog kluba bili su Jabusele sa 15, odnosno Poarije sa 14 koševa.

U timu Virtusa Kordinije je ubacio 12 poena, dok je nekadašnji košarkaš Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić ubacio pet poena.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Partizana otkrio odakle vreba najveća opasnost protiv Barse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA