≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moneke i Hauard se igrali pred Partizan, pa pominjali Jokića: "On je najbolji na svetu"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvojac Baskonije se odlično zabavio...

  • 0
Markus Hauard Čima Moneke Printscreen: Twitter/Chima Moneke

Košarkaši Partizana ovog utorka dočekuju u Štark Areni ekipu Baskonije u meču 30. kolu Evrolige.

Pred ovaj duel, najbolji košarkaši tima iz Vitorije Čima Moneke i Markus Hauard dobro su se dobro zagrejali i zabavili. Naime, Moneke je na svom Youtube kanalu objavio "emisiju" u kojoj se druži i igra "H.O.R.S.E" na terenu sa svojim saigračem. Naime, jedan oponaša šuteve drugog, a za promašaje se dobijaju slova, slično "magarcu".

Uz to, Moneke je postavio niz zanmljivih pitanja Hauardu, a jedno se odnosilo na sezone od 2020. do 2022. kada je bio u Denver Nagetsima.

- Bilo je ludo iskustvo. Biti tamo i videti taj timski talenat i sve te igrače. Sve se kuvalo da postanu NBA šampioni. Nije mi to bilo iznenađenje. Kada se Džamal Marej oporavio i vratio u tim, sve je došlo na mesto. Ponavljam, mnogo dobrih igrača i organizacija koja je dobro vođena. Verujem da će i u narednim godinama biti konkurenti za NBA titulu.

- Da li je Jokić najbolji košarkaš na svetu? - upitao je Moneke, a usledio je brzi odgovor:

- Po mom mišljenju jeste. Gladam na to kako utiče na igru na tako mnogo načina. Videti ga kako radi, kako se kreće... Nije tajna da je on jedan od najboljih na svetu - rekao je Hauard.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA