Vreme čitanja: oko 1 min.

Efes "iznenadio" Olimpijakos: Evo šta to znači za Partizan

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bilo mnogo neizvesnosti u Turskoj, pošto je Efes vodio od prvog do poslednjeg minuta

  • 1
Šejn Larkin Foto: MN Press

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su ekipu Olimpijakosa sa 85:72, u okviru 30. kola Evrolige.

Nije bilo mnogo neizvesnosti u Turskoj, pošto je Efes vodio od prvog do poslednjeg minuta.

Najbliže što su crveno-beli uspeli da priđu jeste -1, i to sredinom druge četvrtine. U nastavku je varirala prednost domaćih, , koja je na kraju bila i dvocifrena.

Najedikasniji na meču bio je Piters sa 19 poena, a pratio ga je Fal sa 14. Na drugoj strani, najraspoloženiji je bio Klajburn sa 14 poena, dok je 13 postigao Larkin, ali i Vilis.

Inače, ovakav rasplet situacije mogao bi da utiče i na Partizan, s obzirom da je sada Efes došao do skora 13-17, te bi u slučaju eventualnog poraza crno-belih od Baskonije, sve bilo dosta komplikovanije, s obzirom da bi onda i Partizan bio na 13-17.

Ipak, u slučaju trijumfa, Partizan bi i dalje imao pobedu više u odnosu na Efes, a uz to, treba istaći i da je međusobni skor na strani Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko perovic

    20. mart 2024 | 19:31

    DUSEBBRIZNICI NEBRIGAJTE..BASKONIJA JE PALA A I REAL CE I SVI TAKO REDOMMI SMO EVROPSKA EKIPA TAKO I IGRAMO TAKO SEVI PONASAMO....UVEK NEJE BRIGE..SVRATITE U LJUTICE BOGDANA TAMO SU PROBLEMI...TAMO SU STRANKE..PUSTITE PARTIZAN DA DISE I SRBIJU PROMOVISE....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA