Vreme čitanja: oko 1 min.

Dončić otkrio koga očekuje na Fajnal foru Evrolige: Evo da li je među "pikovima" Partizan i ko osvaja trofej

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenac se odlučio za dva grčka tima u Berlinu

  • 1
NBA Ol Star 2024, Luka Dončić Foto: Filip Plavčić

Polako, ali sigurno privodimo kraju još jednu dugačku sezonu Evrolige. Naziru se svi učesnici Top 8 faze, dok je za plej-in situacija nešto drugačija i tu ćemo morati da sačekamo sve do poslednjeg kola.

Navijači prave i svoje predikcije za Fajnal for koji će se održati u Berlinu, a Evroliga je pozvala i Luku Dončića da da svoj sud o tome ko će se naći na završnom turniru, odnosno ko će doći do trofeja.

Interesantno je da je Luka stavio dva grčka u kluba u završnici takmičenja, a da nije poverenje ipak poklonio Partizanu koji se nalazi na klackalici za 10. mesto koje vodi u plej-in.

Tako je Dončić kao pikove za Fajnal for odabrao svoj nekadašnji klub Real Madrid, potom Olimpijakos i Panatinaikos, a na kraju i Fenerbahče.

Nekako se može reći da su to trenutno četiri kluba u najboljoj formi u ovom takmičenju, tako da Lukin odabir ima smisla i osnova.

Nije bilo dileme kod njega oko toga ko će uzeti trofej na kraju - smatra da će to biti Real, koji zaista dominira u svakom smislu ove sezone kako u Španiji, tako i u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna rampa Đurišića za Hangu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSk

    27. mart 2024 | 03:42

    Ali pazi, “dali je medju njima partizan”??! 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA