Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci javljaju: Hezonja napušta Real Madrid, odabrao i novi klub! Šta će na ovo reći navijači Partizana?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat je spreman za novu epizodu

  • 10
Mario Hezonja, KK Partizan, KK Real Madrid Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Već neko vreme u evropskoj košarci se vodi reč o Mariju Hezonji i tome gde će nastaviti karijeru ovaj košarkaš, pošto je sve izvesnije da će napustiti Real Madrid, čije je dve ponude za novi ugovor veoma lako odbio.

Hezonja je neko ko je omiljen među navijačima Partizana, koji su ga konstantno i prizivali u svoje redove, međutim, čini se kao da je sve to uzalud, pošto je i Mario sam flertovao sa njima, ali izgleda da je prevagnula jedna druga ljubav.

Kako piše španska "Marka", Mario Hezonja je odlučio da sledeće sezone nastupa za Panatinaikos, tim za koji je već igrao tokom svoje karijere.

Ovu informaciju je preneo Hesus Sančez, koji tvrdi da će Hezonja sigurno igrati.

Ono što ga je "kupilo" od strane grčke ekipe je dužina ugovora, ali i finansijski uslovi koje nudi Panatinaikos. Prema prvim informacijama, on će inkasirati oko 2.000.000 evra godišnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    27. mart 2024 | 12:19

    Steta sto novinari loze narod, pogotovo partizan koji ima daleko manje novca od zvezde. Koliko novca toliko muzike (ponitka, smit, Kaboklo, kaminski, jaramaz, dozer) kakvi crni mirotic, hezonja, Dzeims, milutinov...

  • Al

    27. mart 2024 | 12:42

    Da se ne lažemo Evropska košarka 10 mesta ispod Nba a Hezonja,Campazzo i ostale zvezde nemaju kvaliteta ni za Američku koledž ligu.

  • Dragan

    27. mart 2024 | 12:51

    A obećanje,nis nije gotovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA