Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan podatak: Žalgiris rasprodao "Arenu" 16. put u sezoni, samo protiv jednog tima su ostale ulaznice

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromnu podršku standardno pružaju Litvanci u "Žalgirio Areni"

  • 1
KK Žalgiris, šop Foto: Stefan Lazarević

Košarkaši Žalgirisa uz Beograd verovatno imaju i najbolju podršku u čitavoj Evropi. Svedočili smo punoj "Žalgirio Areni" iz utakmice u utakmicu, a iz kluba iz Kaunasa stigla je potvrda da za preostale susrete do kraja sezone u Evroligi više nema nijedna ulaznica!

Naime, Žalgiris treba da se sastane sa Olimpijom Milano i Real Madridom kod kuće. I dok su ulaznice za Kraljeviće već uveliko bile rasprodate, danas je stigla informacija da će i meč protiv Olimpije Milano biti igran pred krcatim tribinama.

A to nas dovodi do još jednog neverovatnog podatka koji kaže da je Žalgiris rasprodao svoju dvoranu ukupno 16 puta ove sezone, a da je na samo jednom meču ostalo ulaznica u slobodnoj prodaji.

Kada je reč o Partizanu i Crvenoj zvezdi, obe njihove utakmice u Kaunasu odigrane su pred punim kapacitetom, a jedini tim koji nije imao taj užitak je Virtus iz Bolonje.

Da stvar bude interesantnija, Žalgiris je taj meč dobio sa ubedljivih 96:81, čime je ostao u trci za plej-in. U ovom kolu će se, pak, znati mnogo više o njihovoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Alen Smailagić pred Olimpijakos: "Tragično je šta se desilo, ali nije nas poremetilo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za

    27. mart 2024 | 17:13

    Rumenoglua i gospodu KK Agonija Zagreb,tražila se karta više,litvanci vole hrvate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA