≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Makabi savladao Valensiju i "pomogao" Partizanu: Evo šta trijumf Izraelaca znači za crno - bele

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izabranici Odeda Kataša opravdali ulogu favorita

  • 2
KK Makabi Tel Aviv Foto: MN Press

Košarkaši Makabija savladali su Valensiju rezultatom 95:80, u uvodnom meču 32. kola Evrolige. Ovim trijumfom izabranici Odeda Kataša značajno su pomogli Partizanu i stigli su do 19 trijumfa, koliko imaju i Olimpijakos i Fenerbahče, dok je Valensija ostala na 14 pobeda.

"Ponos Izraela" je posle oscilacija u prvoj deonici, koja je završena rezultatom 21:20, u nastavku delovao mnogo bolje i na petnaestominutni odmor otišao sa dvocifrenom prednošću (48:38).

Makabi je i u drugom delu igrao na visokom nivou da bi krajem treće deonice došao do, ispostaviće se, nedostižnih +16 (71:55).

Što se košgeterskog učinka tiče, najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Boldvin sa 17 poena, dok se u ekipi Valensije istakao Odželeje sa 15 koševa.

Podsećanja radi, španski sastav je ovim porazom sebi zakomplikovao situaciju u borbi za plej-in, što bi mogao da iskoristi Partizan. Crno - beli svoj meč igraju u četvrtak protiv Olimpijakosa, dok ih do kraja ligaškog dela očekuju dueli protiv Albe i Valensije u poslednjem kolu.

Ukoliko izabranici Željka Obradovića u savladaju Olimpijakos, napraviće značajan korak ka mestu koje vodi u doigravanje.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Ko su devojke koje su sa igračima Makabija slavile pobedu protiv Zvezde?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrks

    27. mart 2024 | 23:05

    Za Partizan ne znači ništa jer idu dalje Milano ili Efes. Partizan je na nivou trecerazrednog takmicenja eurolige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA