Vreme čitanja: oko 1 min.

Trinkijeri će se moliti "višim silama" da zaustave Majka Džejmsa: "Idem u crkvu da zapalim sveće..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svom stilu italijanski stručnjak najavljuje utakmicu

  • 0
Andrea Trinkijeri Foto: Printscreen/X

U četvrtak od 19 sati, Monako i Žalgiris suočavaju se u Francuskoj u ključnom meču (33. kolo) pred kraj Evrolige. Litvanski Žalgiris žudi za pobedom kako bi održao svoje šanse za ulazak u plej-in fazu.

Trener Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, održao je konferenciju za medije i odgovorio na intrigantno pitanje o strategiji protiv tima s nekoliko igrača sposobnih za postizanje više od 20 poena.

- Idem u crkvu da zapalim sveće. To je glavna priprema kada igrate protiv takvih igrača. Trudite se da date sve od sebe znajući da svaki vaš izbor ima posledice. Postoji cena koju treba da platite. Ako pomerite svoje vojnike, svoju vojsku da zaustavite jednog igrača, postoje drugi igrači koji mogu biti opasni. Morate imati veoma izbalansiran plan igre - izjavio je Trinkijeri.

Monako se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa skorom 21-11, dok je ekipa Žalgirisa 11. sa 14 pobeda i 18 poraza.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljen film "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na Martovskom festivalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA