≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Larkin namestio ruku za Zvezdu: Efes dva puta u nizu šokirao Fenerbahče

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pivari slavili u derbiju Istanbula i došli do prvog mesta u prvenstvu Turske

  • 5
Šejn Larkin, Efes Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkaši Efesa pobedili su i drugi put u samo tri dana pobedio Fenerbahče, a ovoga puta bilo je 90:80 u meču 26. kola turskog prvenstva slavio 90:80. 

Gosti su od starta meča igrali bolje i brzo došlo do šest poena prednosti. Domaći tim je pratio u stopu rivala, a onda je u nastavku usledio je proekret. Igralo se u serijama u ovom periodu, ap posle 7.= Fenera, Efes je odgovorio sa 9;0 u vratio vođstvo. I u nastavku, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a presudna je bila poslednja deonica. Na samom kraju Bobua je pogodio neke teško šuteve koji su doneli Efesu prednost koju domaćin nije mogao da sustingne.

Fener nije uspeo da se vrati i zabeležio je novi poraz. Sa druge strane, Efes je ovom pobedom gotovo osigurao prvo mesto na kraju regularnog dela sezone, imaju 23 pobede i tri poraza, dok Fener ima dve pobede manje, ali i meč manje.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Larkin i Osmani sa po 22 poena, dok je Oturu ubacio 17.Sa druge strane, Biberović je ubacio 19 poena, a Marko Gudurić je imao 13 poena i pet asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DA VAS PODSETIM

    8. april 2024 | 22:15

    neki su rekli da nema šanse da se ovo desi dana. i da efes nemmože da pobedi fenerbahče pošto ih je fenerbahče pusti da pobede u evroligi. ZAŠTO BI TURCI RADILI NEŠTO PROTIV SVOG TRENERA rumenog obratoglia želimira rumenoglua

  • Angel MKD

    8. april 2024 | 23:18

    Ovo ce se obiti glavi Real Madridu sto je pustio Baskoninu. Sada ce da naleti na Efes a ne na Partizan, a sa njima tesko ce proci

  • Opet

    10. april 2024 | 01:56

    kažem,Jago petica,Gilespi plej,Lazić,Lazarević,Ilić.Sajsi groblje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA