≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli dovode dva jaka igrača za sledeću sezonu u Evroligi: Prošli su u plej-of, ali već gledaju unapred

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ozbiljne akvizicije...

  • 5
Kinan Evans i Jago Mateuš Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Olimpijakos je uspeo da obezbedi prolazak u plej-of Evrolige i pored vrlo turbulentne sezone tokom koje su dugo bili i van željene zone, ali su sa deset pobeda na poslednjih jedanaest utakmica sebi trasirali put.

Njih će u četvrtfinalu sačekati dueli sa Barselonom, koje će imati prednost domaćeg terena pošto je tim iz Pireja zauzeo peto mesto, a u klubu osim o kraju kampanje razmišljaju i o sledećoj.

Kako javlja "Sportando", dogovor je već sklopljen sa Kinanom Evansom, plejmejkerom Žalgirisa koji je i najbolji igrač kluba u prethodne dve godine, a blizu povratka je i Tajler Dorsi, za koga je nedavno objavljeno da ne ostaje u Fenerbahčeu.

Navodi se da je Kinan izboksovao platu od 3.2 miliona evra uz bonuse, dok će se na sklapanju saradnje sa bivšim igračem kluba Dorsijem raditi u narednom periodu.

Tajler je opremu kluba nosio u sezoni 2021/22 i tada osvojio duplu krunu u Grčkoj i bio izabran u drugi idealni tim šampionata. Tokom ove sezone nema mnogo prostora, za razliku od Evansa koji u proseku u Evroligi ubacuje 17.3 poena, 3.9 asistencija i 2.8 skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Grk krenuo u svlačionicu, pa se vratio za sto i iznenadio izjavom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA