Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre godinu dana su bili deo epske tuče u Madridu, a Lesor i Jabusele su juče zdušno navijali za istu ekipu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I Matijas i Geršon u srcu nose boje Olimpika iz Marselja

  • 1
Matijas Lesor Foto: Instagram / Printscreen / @thiaslsf

Niko sa sigurnošću neće zaboraviti scene viđene u Madridu na drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige prošle sezone između Reala i Partizana kada je zbog opšte tuče na terenu meč prekinut ranije. Bio je to preloman momenat, jer su crno-beli poveli sa 2:0 u seriji, ali su ostali bez Kevina Pantera i Matijasa Lesora zbog suspenzija, pa su Kraljevići otišli na Fajnal for.

Sevale su varnice tada pre svega između Geršona Jabuselea i košarkaša Partizana, a zbog činjenice da je Francuz iz ekipe Real Madrida rvačkim zahvatom bacio na parket i povredio Dantea Egzuma.

Nisu se tada nimalo "mirisali" ni Lesor ni Jabusele međusobno, ali su tokom jučerašnjeg dana bili na istoj strani, jer boje jednog kluba ih ipak jako dobro povezuju.

Naime, i Matijas i Geršon u srcu nose Olimpik iz Marselja, za koji su juče zdušno navijali u ludom četvrtfinalnom okršaju Lige Evrope protiv Benfike, a koji je tim sa Azurne obale na kraju dobio nakon penala.

Još tokom samog meča, dvojica košarkaša su objavila snimke poslednjih momenata meča, a Lesor je otišao korak dalje, pa je danas na svom Instagram nalogu postavio fotku sebe u dresu Olimpika u svom automobilu.

Geršon Jabusele, Instagram Foto: Instagram / Printscreen / @guerschon_

Ovo je ogroman uspeh za ceo Marselj, a ne bi bilo nemoguće da Olimpik dogura i do samog finala, ako bude uspeo da savlada Atalantu u polufinalu.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Voleo bih da se neke nove generacije obraduju Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA