≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Loše vesti za jednog od najboljih igrača Evrolige: Moneke otkrio stanje svoje povrede

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zvuči dobro

  • 0
Čima Moneke - KK Baskonija Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Porazom od madridskog Reala (90:74) košarkaši Baskonije otvorili su ovogodišnje izdanje plej-ofa Evrolige. Duško Ivanović nije mogao da bude zadovoljan prikazanim, ali ako imamo u vidu da su prekpouta imali najjačeg rivala opravdanja svakako postoje.

Jedno od njih je svakako i neigranje Čime Monekea, koji se povredio u prvom meču plej-ina protiv Makabija i propustio i odlučujući okršaj sa Virtusom. Nije tačno poznato kada bi on mogao da se vrati na parket, ali sudeći prema onome što je govorio za "BasketNews" to neće biti uskoro.

On je istakao da u pitanju nije samo povreda zgloba, već da je stvar mnogo kompleksnija, zatim i dodao da je za njega bilo da posmatra svoje saigrače na terenu.

- Mrzim to. Mrzim gledati kada sam povređen, posebno biti u hali. Toliko to mrzim, ali ponosan sam na svoje saigrače što se bore i, znate, to je samo jedna utakmica. Oni moraju pobediti još dve. Dakle, mi nismo gotovi. Možemo to, samo morate verovati - rekao je Čima za "BasketNews".

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez Monekea u Areni, obradovao malog Grobara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA