Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se snimak zbog kog Panatinaikos grmi na sudije: Da li je Lesorov potez bio čist?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte, pa sami procenite

  • 3
Matijas Lesor Printskrin: Sport Klub

Ne može bez drame kada su u pitanju Panatinaikos i sudije Evrolige, što smo ponovo videli na kraju treće utakmice četvrtfinalne serije protiv Makabija!

Naime, već smo javili da je PAO uložio zvaničnu žalbu kada je u pitanju odluka u finišu meča i tvrde da je blokada Matijasa Lesora nad Lorencom Braunom bila čista.

Na semaforu je bilo 83:83. Braun je krenuo u prodor na nepunih 16 sekundi do kraja, a Lesor ga je blokirao. Sudije su najpre priznale poene, potom su gledale snimak i nisu mogle da odluče da li je, ipak, sve bilo čisto - te su dosudile podbacivanje.

Nibo je prilikom istog nadskočio Lesora, Braun je u međuvremenu fauliran na 2,6 sekundi do kraja i Makabi je odneo pobedu za 2:1 u seriji. Da li je PAO bio u pravu, odnosno da li su se s razlogom žalili, možete sami proceniti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    30. april 2024 | 23:08

    Jeli se oglasavala Trejsi,znali se sta?

  • JA

    1. maj 2024 | 07:07

    Jeste, kaže ZDMP...

  • BOBA

    1. maj 2024 | 16:52

    Sudije su odštetile grke i u prvoj utakmici,Boldvin je isfolirao dva šuta za tri poena iz situacija kada to nije moguće i dobio dva puta po tri bacanja,slično je Zvezdi svirano dva puta u Valensiji i jednom u Minhenu,te odluke su odlučile meč, u Pioniru lopta nije ni dodirnula tablu i svirano podbacivanje posle kojeg je Makabi poentirao,više volim Olimpijakos ali ovo je bilo baš drastično,nije samo Boltauzer,mnoge sudije sude očajno,većina slovenaca,estonci,litvanci,letonci uvek sude protiv Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA