Vreme čitanja: oko 1 min.

Janakopulos skinuo majicu, pa krenuo sve po spisku: "Gospodine Bodiroga, imate li nešto da kažete na ovo?!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je u pravu?

  • 9
Dimitris Janakopulos Foto: Printscreen/X

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je nakon utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva izašao na Instagram i tamo krenuo sve po redu.

Pre svega je izvređao sudiju Kardova i to na srpskom jeziku, da bi potom nasnimio niz storija gde najoštrije kritikuje sudije i suđenje.

- 55 sekundi pre kraja utakmice, stane na liniju, pred vašim očima. Gledate dole. Par sekundi kasnije, 14 sekundi pre kraja utakmice računate koš koji se ne treba računati. Umesto da uzmemo loptu i imamo 15 sekundi do kraja napada, poklonite im loptu. Da li neko iz Evrolige gleda? Gospodine Bodiroga, gospodine Motiejunas imate li nešto da kažete na ovo? - počeo je Janakopulos.

Nastavlja...

- Kada ne prihvatimo ovo i kada pričamo nešto vi nas kaznite. Hoćete li i ove kazniti za ovo? Igrate se sa našim novcem, sa našim investicijama, sa našim emocijama, sa svim - besno govori Janakopulos.

Na kraju je želeo da se vidi i zašto tako reaguju.

- Samo gledate na zveri kakve postanemo. Šta nas pretvara u zveri to vas ne zanima?! - zaključio je ljut kao ris Janakopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Dino Rađa o cigareti na parketu i sukobu sa sinom predsednika Panatinaikosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slobo

    30. april 2024 | 22:40

    Bodiroga odlazi grobarsko go…

  • VALJAK

    30. april 2024 | 23:35

    Mrzim Janakopulosa ali ovaj put bio u PRAVU. SUDIJE su ostetile PAO a i na mecu OLI - BARSA BELOSEVIC I NEDOVIC NAVLACILI NA STRANI OLIMPIAKOSA. NAROCITU ZADNJI CETVRTINU. DA NE BESE DIFALA( REALNI ) BARSA BI BILA DRASTICNO OSTECENA .

  • A HAB

    1. maj 2024 | 01:02

    SVE ČOVEK U PRAVU,MADA GA NE VOLIM UOPŠTE....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA