≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je predsednik Panatinaikosa ovim prozvao Boltauzera? "Sledeći put da umesto parfema ukradeš naočare"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Besan je i dalje Dimitris Janakopulos posle meča sa Makabijem

  • 3
Dimitris Janakopulos Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alfa i omega Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos nastavio je da besni posle saopštenja Evrolige u kojem se navodi da su sudije donele ispravne odluke u završnom minutu utakmice Makabija i Panatinaikosa, a zbog kojih su Zeleni uputili žalbu čelnim ljudima takmičenja.

Posebno je Janakopulos bio besan na hrvatskog sudiju Luku Karduma, kojeg je opsovao i na našem jeziku, što je momentalno postalo viralno na mrežama, a sada je, deluje, svoj bes usmerio ka Mateju Boltauzeru, još jednom arbitru iz ABA lige.

Podsetimo, slovenački arbitar uhvaćen je u krađi parferma "Tom Ford" na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu zbog čega je priveden od strane policije i morao je da nadoknadi štetu uz deo sume koju je uplatio u humanitarne svrhe. Protiv njega je i dalje pokrenuta krivična prijava.

Na svojoj mreži Instagram, Janakopulos je sada objavio poruku u kojoj navodi da bi "neko" umesto parfema mogao da ukrade naočare.

- Možda sledeći put umesto parfema koji treba da prikriju tvoj smr*d, treba da ukradeš i naočare kako bi video bolje - napisao je Janakopulos.

Dimitris Janakopulos Foto: Instagram / Printscreen / dpg700

On je potom u sledećoj objavi prozvao Evroligu koja kaže da nema dovoljno dokaza da je Nibo gazio aut liniju sa "Vau, Nimbo je naučio da hoda po tankom vazduhu kao Isus Hrist".

(Telegraf.rs)

Video: Džajić: Predsednik Vučić najzaslužniji za ovaj projekat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    1. maj 2024 | 21:43

    Kralj!!!

  • BOBA

    2. maj 2024 | 10:12

    Evro liga je privatno takmičenje i vode je luca izabrana od timova akcionara,sudije većinu utakmica odlučuju ako je na jednu loptu i uvek na štetu manjeg kluba,Zvezdi svake sezone otmu najmanje tri pobede,Rižik,Javor,Hordov,Boltauzer,Kardum,Nedović,Petek,Koljenšić je uvek potkradaju i prolaze nekažnjeno,Olimpijakos drastično oštećen,Satoranski nije ubacio loptu za 5 sekundi,to bi i sudija početnik video ali trojica iskusnih sudija nisu,Barselona je i Zvezdu dobila zahvaljujući sudijama,sekirica Veselog nad Nedovićem se be svira na jedan razlike,kontra i sviraju 2+1 nad Veselim koji pre primanja loote faulira Teodosića,trener Zvezde dobija tehničku i ukradena pobeda Zvezdi,niko iz evro lige se nije oglasio,ko razume,shvatiće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA