Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenerbahče na pobedu od Fajnal fora Evrolige: Biberović i Gudurić namestili ruku i drugi put srušili Monako

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već za dva dana bi u Turskoj mogao da se slavi plasman na završni turnir

  • 0
Šarunas Jasikevičijus Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Fenerbahčea poveli su sa 2:1 u seriji Top 8 faze Evrolige protiv Monaka, tako da se sada nalaze na samo jednu pobedu od plasmana na završni Fajnal for turnir u Berlinu - 89:78.

Može se reći da je Fener do ove pobede došao i relativno lako, jer je osim prve četvrtine u nastavku kontrolisao rezultat i uspevao je da odbije svaki jači nalet ekipe iz Kneževine.

Tokom završne deonice je Monako uspeo da se spusti na 75:71, ali je Fenerbahče sjajno odreagovao, ponovo otišao na +9 i tu se završila svaka priča oko pitanja pobednika, pošto je na kraju tim Šarasa Jasikevičijusa čak pobedio i dvocifrenom razlikom.

Odlično su ruke večeras namestili Tarik Biberović koji je dao 14 poena uz četiri skoka, potom Nik Kalates koji je ubacio 13 poena uz četiri uhvaćene i pet podeljenih lopti, odnosno Marko Gudurić koji je stao na 11 poena uz šest asistencija.

Dvocifreni u timu Fenera bili su još Skoti Vilbekin sa 11 poena, odnosno Najdžel Hejs-Dejvis sa 10 poena, dok je u Monaku bolji od ostalih bio Alfa Dijalo sa čak 23 poena i sedam skokova.

Četvrti meč je na programu u petak od 19.45 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje košarkaša Vojvodine nakon osvojenog trofeja KLS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA