Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša košarkaška novinarka ušla u istoriju Evrolige: "Moja misija je da rušim stereotipe"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dora Panteli počela uživo da komentariše utakmice plej-ofa

  • 2
Dora Panteli Printskrin: Instagram.com/dora_panteli_

Najpoznatija grčka novinarka, Dora Panteli, koja važi i za jednu od najlepših u celom svetu, ušla je u istoriju, pošto je prva koja je počela da komentariše utakmice Evrolige.

Ona je bila zaštitno lice televizije Nova Sport u grčkoj, ali je postala i lice koje radi za Evroligu, pa je tako intervjuisala igrače i radila reportaže, a sada je otišla i korak dalje, jer je počela da komentariše utakmice plej-ofa Evrolige.

Koliko je ponosna na to, pokazala je objavom na Instagramu, gde je objavila "selfi" iz hale Mira i prijateljstva u Atini, tokom treće utakmice između Olimpijakosa i Barselone.

- Moja misija: rušenje stereotipa svakog dana. Komentarisanje plej-ofa ovogodišnje Evrolige. Ovo je za sve žene koje vole košarku. Komentatore širom sveta. Ne mogu da lažem, volim da radim intervjue tokom i posle utakmica, kao i da budem prezenter, ali ništa ne može da se poredi sa tim da si u stanju da komentarišeš meč uživo. Devojke, znam da nas nema mnogo, ali dovoljno nas je da napravimo razliku - napisala je Dora uz širok osmeh na licu, kao i prikaz kako je sve pripremila na papirima u stilu "stare škole".

Pogledajte i zbog čega je mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih novinarki sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Imamo novu najlepšu sportsku novinarku: Bivša odbojkašica pojavljivanjem na TV-u izazvala zemljotres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA