Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koliko novca je potrošio Makabi ove sezone zbog boravka u Beogradu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelci otkrili šokantnu informaciju

  • 3
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Makabi Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Makabija se nalaze u jeku borbe za Fajnal for Evrolige i poprilično im dobro ide, pošto su u trećoj utakmici serije protiv Panatinaikosa opravdali brejk iz prvog meča i poveli sa 2-1.

Imao je tim iz Tel Aviva podršku oko hiljadu navijača u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, a ista brojka očekuje se i u četvrtom duelu. Pre toga se pojavila informacija o potrošnji kluba zbog "smeštaja" u Srbiji.

Prema pisanju "Izrael Hajoma" čak 5.500.000 evra utrošili su na troškove boravka i organizovanja duela u Beogradu, što je za uslove evropske košarke zaista vrtoglava suma!

Prvi meč u sezoni jedino je Makabi odigrao u Tel Avivu i to protiv Partizana, a većina preostalih domaćih utakmica igrana je u košarkaškom domu u glavnom gradu Srbije.

Navodi se da je na letove potrošeno 1.6 miliona, smeštaj 1.8, dok su ostali troškovi organizacije delegacija i publike pokrili sumu od preko 2 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Ko su devojke koje su sa igračima Makabija slavile pobedu protiv Zvezde?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    2. maj 2024 | 19:52

    Sto su igrali,sto nisu odustali od evrolige.Kad znaju da napadaju druge tako im i treba trrbalo im je sve duplo naplatiti.

  • Bosko

    2. maj 2024 | 21:42

    Samo napred Makabi !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA