Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanci u podkastu rekli da je Zvezda "mali tim": Navijači odmah napravili buru na društvenim mrežama

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu bili srećni

  • 34
KK Crvena zvezda Foto: Tik Tok / Basket News / Printscreen

Košarkaški klub Crvena zvezda godinama unazad stalni je član Evrolige. Nadaju se crveno-beli da će biti njen deo i naredne sezone, što će se skoro sigurno desiti ako budu došli do titule u ABA ligi, ali i u slučaju poraza postoji mogućnost poziva preko "vajld-karda".

Kao i uvek, večiti rivali su neko o kome se priča na društvenim mrežama, pre svega zbog atmosfere koja se pravi na njihovim utakmicama.

Ovoga puta, Zvezda je bila tema podkasta poznatog košarkaškog portala Basketnews baziranog u Litvaniji, a jednom od sagovornika se "zalomilo" da je crveno-bele nazvao "malim timom".

Drugi novinari su odmah reagovali na tu konstataciju citatom "ispaljeni su hici", a zapravo je tokom ove male igre bilo potrebno pogoditi ko to objašnjava lik Jaga dos Santosa.

Novinar se na kraju i našalio na svoju konstataciju da je Zvezda "mali tim", ali to se definitivno nije dopalo navijačima, koji su na društvenim mrežama podigli pravu buru.

@basketnews.com Who is the IMPOSTER? 🕵‍♂️ #fyp #euroleague #imposter #basketball ♬ original sound - BasketNews.com

I dok su navijači Partizana pisali da je "tačno da je Zvezda mali tim", pristalice crveno-belih su uz razne komentare i emotikone kritikovali ovu izjavu.

Pogledajte snimak o kojem se priča na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Užasna povreda Stefana Miljenovića: Košarkaš Mege iznet uz pomoć saigrača sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Figo

    3. maj 2024 | 23:39

    Najveci uspeh zvezde je po tome sto dolazi iz iste zemlje kao i svetski velikan partizan

  • Laki

    3. maj 2024 | 23:05

    Ako se neki narod razume u košarku, to su Litvanci. I šta su pogrešili? Niti tradicije u Evropi, niti evropski trofeji. Jedan Kup kupova i to je to. Koliko igrača je posle Zvezde haralo Evropom? Možda Rakočević, S. Obradović,...to je to. Sa druge strane, pored 4 evropska trofeja i 4 fajnl fora, ne bi bilo dovoljno karaktera da ispišem sve igrače.

  • taifun

    3. maj 2024 | 23:05

    Ne vidim nista sporno u izjavi gospode iz Litvanije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA