Vreme čitanja: oko 1 min.

Mijatović o pobedi nad Zvezdom sa 45 poena razlike: "Nismo toliko bolji od njih, nije bilo planirano"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova želja je bila samo da se plasiraju u doigravanje

  • 6
Tomislav Mijatović Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ubedljivo najteži poraz ove sezone košarkaši Crvene zvezde doživeli su u Istanbulu od Anadolu Efesa sa čak 45 poena razlike, međutim trener turkog tima Tomislav Mijatović smatra da njegovi momci nisu toliko bolji od crveno-belih.

Iskusni hrvatski stručnjak istakao je, u opširnom intervjuu za "Basketball Sphere", kako se takve utakmice u svetu košarke događaju i kako uopšte nisu ni planirali da pobede sa tako ubedljivom razlikom.

- Nemam poseban komentar, jer se takve utakmice jednostavno dogode u košarci. U jednom trenutku, susret se prelomi i ode u neku nerealnu sferu. Nismo mi bolji od Crvene zvezde za 45 razlike. Nismo ni planirali da pobedimo s velikom razlikom. Samo smo hteli plasman u doigravanje. Ponekad utakmica krene u smeru, u kojem ruvak promaši nešto što inače ne bi, mi postignemo nešto izvanredno i tako se stvori takvo veče s objektivno nerealnom razlikom. Nikome u našem krugu ljudi nije bio fokus stvarati razliku, već samo pobediti utakmicu. Radost zbog pobede bila je ono što nam je bilo važno - iskreno je odgovorio Mijatović.

Zvezda je taj meč u Istanbulu 11. aprila izgubila rezultatom 100:55, ali nakon čega su ostvarili prve pobede u plej-ofu ABA lige. Mijatović je u Efesu kao asistent od 2010. godine, a mesto glavnog trenera preuzeo je nakon otkaza Erdemu Džanu.

(Telegraf.rs/Basketball Sphere)

Video: Košarkaški klub Crvena zvezda proslavio je klupsku slavu Đurđevdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    6. maj 2024 | 16:58

    Ma da bre slucajno bolji je fmp e

  • Zlocko

    6. maj 2024 | 17:10

    Pa sex je uvek sladji kada je iznenada i ne planiran hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA