Vreme čitanja: oko 1 min.

Beril Mekisik podivljala sa navijačima Olimpijakosa na ulici, pa otkrila šta se dešavalo u avionu za Atinu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno da je i ovoga puta bila uz tim...

  • 0
Beril Mekkisik Printskrin: Instagram/berilmckissic

Salvio je zeleni deo Atine u utorak veče plasman Panatinaikosa na fajnal-for Evrolige, dan kasnije slavlje je bilo rezervisano i za onaj crveni s obzirom na to da je Olimpijakos još jednom "tukao" Barselonu u Španiji i dobio sa 3:2 u seriji!

Junak trijumfa Pirejaca bio je sjajni Šekil Mekisik koji je zablistao u poslednjoj deonici i skoro sve svoje poene ubacio tada.

Naravno da je na tribinama bila i njegova surpuga Beril, lepotica koja Šeka i Olimpijakos prati gde god da igraju i putem svojih društvenim mreža "obaveštava javnost" o nekim sitnim detaljima koji se ne vide putem TV prenosa.

Tako je Beril najpre podelila slavlje navijača Olimpijakosa na ulicama Barselone, gde je i ona učestvovala, da bi se javila i putem Instagrama i otkrila kako su izabranici Jorgosa Barcokasa imali poseban tretman od kapetana aviona.

Beril Mekkisik Printskrin: Instagram/berilmckissic

Naime, Beril je podelila kratak snimak na kom se vidi kako kapetan i osoblje slave sa igračima, odnosno kako ovaj prvi na trubi svira dobro poznatu numeru crveno-belima.

U nastavku možete pogledati i neke atraktivne fotografije Beril Mekisik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA