Vreme čitanja: oko 1 min.

Pola Evrolige ga sanja u timu, a Efes napada: Zvezda Real Madrida bi naredne sezone mogla završiti u Istanbulu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo bi moglo drastično promeniti snage u Evroligi...

  • 0
Vensan Poarije, KK Real Madrid Foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia

Košarkaški klub Anadolu Efes je ozbiljno stupio na tržište i prave velike planove za narednu sezonu, a sada su naciljali jednog od najboljih košarkaša Real Madrida.

Po svemu sudeći, prvi trener Efesa i u narednoj sezoni ostaće Tomislav Mijatović, koji je u klubu od starta svoje trenerske karijere, još davne 2010. godine. Deluje da su ambicije velike, a pojačanja su neophodna na nekim pozicijama.

Naime, kako javljaju strani mediji, reč je o igraču na centarskoj poziciji, Francuz Vensan Poarije, koji bi trebao da predstavlja veliko pojačanje na poziciji na kojoj se ekipa značajno muči.

Poarije je jedan od najboljih košarkaša Real Madrida i ovaj transfer bi mogao da predstavlja značajnu promenu u snagama u Evroligi, a već dugo vremena Francuz je na meti mnogih Evroligaša, pa čak i NBA timova.

Ove sezone prosečno beleži 8.9 poena, 5.4 skoka i 1.5 blokada uz 13.5 indeksnih poena po utakmici, a prvim delom sezone predstavljao je odličnu zamenu za povređenog Edija Tavaresa.

(Telegraf.rs)

Video: Legenda o Radničkom sa Crvenog krsta, da se ne zaboravi: O Ranku, Pivi, Dudi, Žućku, Popoviću...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA