Vreme čitanja: oko 1 min.

Monako prelomio: Saša Obradović ostaje u klubu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski trener će u novu sezonu sa svojim timom

  • 1
Saša Obradović Foto: Marko Jovanović

Srpski trener Saša Obradović ostaće trener Monaka i kada se završi ova seozna, prenosi "BasketNews". Postojala je mogućnost da on napusti crveno-bele, ali, na kraju su odlučili da nastave saradnju.

Nakon što Monako nije uspeo da se plasira na fajnal for Evrolige, pokrenute su brojne spekulacije oko mogućeg otkaza i dovođenja nekog drugog stručnjaka na klupu, gde se najviše pominjao Ćavi Paskval, ali, na kraju su odlučili u Monaku da ostave Obradovića.

Saša Obradović već ima ugovor do kraja 2025. godine, što znači da će ga odraditi do kraja.

Obradović je takođe sa Monakom ispisao istoriju Evrolige, pošto je postao prvi klub koji je poražen kod kuće u seriji do tri trijumfa.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović ušao u Arenu, nastala je ludnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    15. maj 2024 | 02:45

    Treneri su nam trube tarabe. Igrače imamo nikada bolje u poređenju sa konkurencijom. Pre par godina smo samo u jednoj sezoni imali zvanično: najboleg igrača NBA lige, njaboljeg igrača Evro lige, najboleg igrača Evro kupa, najboljeg igrača ABA lige, najboljeg igrača turskog prvenstva, najboljeg igrača nemačke lige ...Naši igrači su bili osvajči svih tih liga i naravno nosioci ekipa. Ne može da se kaže da su to tek samo neka individualna priznanja u kolektivnom sportu. Sa druge strane, kada je neki naš trener poslednji put dobio neko lično priznanje na ovom nivou? Kada je nešto osvojio na ovom nivou? Zvuči neverovatno, ali posle Željka Obradovića koji je debelo na zalasku i koji ne može kao nekada da dominira, naš najtalentovaniji trener je Dušan Alimpijević. Saša Obradović vodi ekipu koja može da dovede koga poželi i opet ništa. Bilo ko da postane trener Monaka sa tim ulaganjima i na kraju krajeva sa ekipom kakvu je Obradović imao ne može da prođe slabije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA