≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Berlinu, Ataman se sukobio sa policijom, urlao na navijače: "Grubo me odgurnuo, umesto da me štiti"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrela atmosfera pred F4

  • 4
Ergin Ataman Printscreen: @esraoovic

Dva dana pred početak Fajnal fora Evrolige u Berlinu dogodio se veliki skandal kada se trener Panatinaikosa, Ergin Atamansukobio sa navijačima, a onda je doživeo i peh sa policijom u glavnom gradu Nemačke. 

Naime, u Berlinu je ogroman broj navijača koji je došao da podrži svoj tim. Među najbrojnijima su turski navijači koji žive u Berlinu i Nemačkoj, i koji su došli da podrže svoj tim. Tako, navijači Fenerbahčea su se okupili ove srede ispred hotela, pevali pesme i provocirali Atamana, ovaj se u potpunosti iznervirao i krenuo je da odmahuje rukama u njihovom pravcu. Usledio je sukob dve strane koji se, na sreću, završio samo verbalnim uvredama.

Ipak, još veći skandal izbio je po ulasku u hotel, tada je usledio sukob atamana sa policijom zbog čega je reagovalo inistarstvo spoljnih poslova, kao i ambasade Grčke i Turske. Sukob je započeo tako što je Ataman iznerviran, posle sukoba sa navijačima ušao u hotel i počeo da viče:

- Gde je obezbeđenje? Gde je Evroliga? Ljudi su me napali! Kakva je ovo organizacija? Gde je obezbeđenje - ponavljao je turski trener u holu.

Potom, dodatne snage policije su stigle, a onda je Ataman istakao da ga je jedan od pripadnika policije gurnuo na pod:

- Čekao sam lift sa svojom porodicom, polcajac me je gurnuo i onda sam završio na zemlji. Policija bi trebalo da nas štiti. Grubo me je odgurnuo. Postoje snimci i svedoci incidenta. Naš predsednik, ministar spoljnih poslova i naša ambasada u Berlinu su obavešteni o ovome - rekao je Ergin Ataman.

Prema rečima prisutnih, kao i košarkaških novinara u Berlinu, pripadnik organa reda je prišao, izvinio se treneru Panatinaikosa i objasnio mu da je samo želeo da održi distancu. Navodno, Ataman je izvinjenje prihvatio.

(Telegraf.rs)

Video: Ataman odbrusio novinaru u šali: Ako platite moje kazne, pričaću o sudijama do kraja sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    23. maj 2024 | 09:12

    Kukavica. Kao siri se nesto a kad je video da je gusto zove obezbedjenje. Bednik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA