≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Momci, samo hoću da spavam": Ovako su navijači Panatinaikosa dočekali Monekea ispred hotela!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije ovo očekivao nakon velikog finala Evrolige

  • 0
Čima Moneke Printscreen: Twitter/Chima Moneke

Nakon dugih trinaest godina pauze, tokom kojih su više bili daleko od vrha nego blizu njemu, Panatinaikos je zaseo na krov Evrolige. Real je branio titulu, vodio ubedljivo, ali je susret otišao u suprotnom pravcu i završen je slavljem Atinjana 95:80.

Kako je meč bio započet, verovatno su svi pomislili da će "kraljvići" opet lako do titule, međutim tako nisu mislili Kendrik Nan, Kostas Slukas i Matijas Lesor i veliki broj navijača u Berlinu je započeo sa slavljem.

Upravo je takvo "opsadno" stanje ispred svog hotela nakon okršaja dočekao košarkaš Baskonije Čima Moneke, koji je odlučio da poseti završni turnir Evrolige nakon debakla Baskonije u ACB ligi i prethodnog ispadanja u četvrtfinalu evropskom takmičenja.

Bio je zadivljen atmosferom koju su Grci napravili, ali ne baš srećan kada ih je ugledao u velikom broju ispred mesta u kojem je boravio. Doduše, sve to je dočekao u svom prepoznatljivom stilu, dok su mu navijači Panatinaikosa skandirali.

- Momci, samo hoću da idem na spavanje - ponavljao je Moneke, nakon čega su ga navijači primetili dok se probijao do ulaza i počeli da skandiraju njegovo ime.

@chimdoggg I cant even get into my hotel thanks guys #pana ♬ original sound - Chima Moneke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA