≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok! Baskonija otpustila Duška Ivanovića

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno neočekivano, nakon što je uspeo tim da dovede do plej-ofa Evrolige.

  • 4
Duško Ivanović Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Košarkaški klub Baskonija i crnogorski trener Duško Ivanović odlučili su da se sporazumno rastanu i ne nastavljaju saradnju u narednoj sezoni.

Klub iz Vitorije i iskusni strateg iz Bijelog Polja, nakon nekoliko dana razgovora o budućnosti, zajednički su doneli odluku da okončaju svoj odnos koji je počeo u novembru prošle godine.

Baskonija je izrazila zahvalnost Dušku Ivanoviću, najvažnijem i najnagrađivanijem treneru u istoriji kluba, za njegov profesionalizam i posvećenost tokom ove sezone, kao i za sve što je uradio za tim kroz godine.

- Baskonija se zahvaljuje Dušku Ivanoviću, najvažnijem i nagrađivanom treneru u istoriji kluba, na njegovom profesionalizmu i zalaganju tokom ove sezone i za sve vreme dok je vodio tim Vitorijana kroz istoriju Baskonije. Trener koji je ostavio nasleđe u entitetu i uvek će biti deo porodice - saopštili su iz Baskonije.

Ono što čudi u celoj priči jeste činjenica da je Duško uspeo da dovede tim, koji nije sastavljao, sve do plej-ofa Evrolige, gde nisu imali nikakve šanse protiv Real Madrida.

Deluje da nisu mogli da naprave dogovor oko budućih poteza tima, te je najbolje bilo rastati se.

(Telegraf.rs)

Video: Duško Ivanović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    27. maj 2024 | 17:30

    Zasto Sok prvi put kako se igra spanski pleyoff nisu se plasirali Pa nije on tako jak ko partizanova uprava da budu tu i posle 7 god bez jednog trofeja

  • Marko bg

    27. maj 2024 | 18:06

    ode lazni Samson😂

  • Tanjs

    27. maj 2024 | 17:35

    Kad je sve tako zašto su se razišli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA