≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kemba Voker zna šta valja: "Jedva čekam mečeve u beogradskoj Areni"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izjava koja će oduševiti naše navijače

  • 0
Kemba Voker Džordan Lojd Majk Džejms Foto: Printscreen/Twitter

Beograd je postao vrela košarkaška destinacija u celoj Evropi i svetu, a oduševljenje o onome što pružaju naši klubovi nije krio ni najbolje pojačanje Monaka ovog leta Kemba Voker.

- To je nešto što zaista želim da doživim. Jedva čekam da zaigram u Areni. Čuo sam divne stvari o različitim sredinama, takođe i koliko su pojedina mesta "divlja". To je ono što najviše volim u ovoj igri i to predstavlja jednu od najvećih razlika između evropske košarke i NBA - rekao je Kemba.

Pričao je sa svojim prijateljima, od čega je jedan bivši igrač Zvezde, te je mogao da mu prenese svoje viđenje mečeva Crvene zvezde i Partizana.

- Dvojica mojih prijatelja koji su nekada igrali u Evroligi, Edgar Sosa i Džejms Feldin, rekli su mi najlepše moguće stvari o takmičenju. Ali, i drugi su uticali na mene da dođem. Svestan sam koliko je liga dobra, ne vrti se sve oko NBA. Evroliga je jedna od najboljih košarkaških liga na svetu, srećan sam što sam ovde. Odlično se provodim i definitivno je drugačije - zaključio je Voker.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović: Posle uspeha na SP došlo je do emotivnog pražnjenja, ali već sam glavom u novoj sezoni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA