≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik Panate prozvao Olimpijakos zbog potpisa Petruševa: Sprema još pojačanja

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neponovljiv je...

  • 1
Dimitris Janakopulos Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, pecnuo je Olimpijakos komentarom, po potpisivanju trogodišnjeg ugovora sa Filipom Petruševim.

Vlasnik Panate je prokomentarisao kako Ataman i on planiraju nova pojačanja i da su bacili oko na dva igrača od tri miliona evra, ali nije želeo da otkrije imena.

-Saopštenje o Petruševu je bilo veoma uspešno. Kapa dole. Nadam se da ste se predomislili, ali pošto smo raspoloženi za šalu, reći ću sledeće: Zajedno sa našim trenerom, gospodinom Atamanom, preduzeli smo akcije od sada za dva promene u timu sledeće godine. Dva igrača po 3 miliona evra. Neću da govorim ko su, obojicu dobro poznajete tamo u Pireju. Verujem da će naš tim sledeće godine biti bolji od 2009. Uživajte u kafi – poručio je Janakopulos.

Panata je ovog leta dovela dvocifreni broj igrača i trebalo im je malo vremena da uđu u ritam, da bi sada delovali nepobedivo.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš zaigrao kolo usred Holivuda uz "Kafansku pevačicu": Ceo klub krenuo za njim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA