≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga veruje u Vukčevića: Partizanov mladi talenat ušao u trku za nagradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve oči će biti uprte u njega

  • 4
KK Partizan, Media Day, Tristan Vukčević Foto: Nikola Tomić

Tristan Vukčević je, prema pisanjima grčkih medija, ovo leto bio na pragu odlaska iz Partizana, međutim odlučio je da ostane i to će ga staviti na jedan spisak.

Evroliga je objavila imena deset mladih talenata koje treba ispratiti u narednoj sezoni, a na njemu se nalazi upravo Partizanov mladi as.

Evroliga je u tekstu najavila da bi Vukčević trebao da dobije veću ulogu i minutažu, s obzorom da je ovo njegova druga sezona u klubu.

- Vukčeviću je ovo druga godina u Evroligi, igra na poziciji krilnog centra i može da širi teren zahvaljujući sjajnom šutu i dobroj radnoj etici. Sa dodatkom fizikalija trebalo bi da igra više i da ima veću ulogu u timu Željka Obradovića naredne sezone - stoji na sajtu Evrolige.

Pored njega u konkurenciji se nalaze sledeći momci: Kalifa Diop (Baskonija), Džejms Nađi (Barselona), Gabrijele Proćida (Alba), Eli Ndiaj (Real Madrid), Noam Jakov (Asvel), Metju Stracel (Monako), Hugo Gonzales (Real) i Elefterios Mancukas (Panatinaikos).

(Telegraf.rs)

Video: Partizan je poslednji doputovao u Podgoricu na Superkup ABA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Leki

    26. septembar 2023 | 09:30

    Napravi ce Zoc od njega igraca, samo strpljivo

  • Bojan Paunovic

    26. septembar 2023 | 21:30

    Slažem se donekle sa komentarima, ono što vidim na utakmicama govori da možda može da postane košarkaš ali primarno je agresivnija igra bez respekta protivnika nema 15 god, ako misli da ima ikakvu minutažu i da ne trpi ni klub ni mi zbog njegove mlake igre..ovo isto mislim i za Koprivicu.

  • Луцијано

    26. septembar 2023 | 16:06

    Tristan na treningu nikakve pokretesa loptom nema tehnika mu je nula trening mu se sastoji samo da sutne a u odbrani nema zelju da svojim telom pokriva zatvara cita protivnika ako jednom skovi za loptu i to je to zato mu i odgovara igra u americi gde se samo sutira .on se i ne nervira kad partizan izgubi ima smajlija pored sebe i dzaba da se ugleda na njega a ima visinu duge ruke rodjen za odbranu .od njega bas nista ne ocekujem eno djurisica u megi pa uporedite ko je ko .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA