≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lazić najavio borbu za fajnal-for Evrolige, pa poručio novajlijama: "Dok ne budu doživeli, neće razumeti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove sezone, Zvezda će igrati u Areni

  • 3
Media day KK Crvena Zvezda Foto: Nikola Anđić

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju novu sezonu uz nove garniture dresova, koje su predstavili medijima na današnjem "Medija deju", a tom prilikom, govorio je i kapiten crveno-belih, Branko Lazić.

- Ove sezone imamo neki iskorak u planovimka i ciljevima za kraj sezone, a to je fajnal-for Evrolige. Shoidno tome mislim da je ove godine tim sastavljen tako, uz dosta igrača koji su prvi put u klubu. Ima povratnika, ali ima i onih koji su već toliko želeli da se vrate i nikako, ali uspeli su ove sezone, što mi je izuzetno drago, zbog svih koji su tu, jer su zaista svi super i svi rade maksimalno. Siguran sam da ćemo kako vreme bude odmicalo sve bolje izgledati na terenu. Možda se to nije pokazalo sad u ovom pripremnom periodu, iz razloga što nismo bili kompletni. Tek pre sedam dana smo se svi konačno skupili, ali opet kažem, neće to biti nikakav problem. Sezona kreće za tri četiri dana, i idemo tamo naravno da pobedimo i da otvorimo ovu sezonu na najbolji mogući način - počeo je Lazić.

Ove sezone, Zvezda će igrati u Areni...

- Posle toliko godina se vraćamo u Arenu, i zaista još jedna više motivacija i uzbuđenje, bez obzira što znam atmosferu i u Areni i u Pioniru. Bez obzira na to, vratiti se tamo i pred tolikim borjem navijača se naći na terenu i igrati... Ja se samo nadam da će ovi novi momci brzo to da prihvate, bez obzira koliko ih mi pripremali na to. Jednostavno, dok ne budu videli i doživeli to, neće razumeti, ali siguran sam da će i njih to još više motivisati. 

Crveno-beli su prodali više od 12.000 sezonskih ulaznica.

- Navijači su prepoznali sve ovo, sve št smo radili, i ove šta je uprava kluba uradila na formiranju tima, i zaizsta im hvala na tome. Očekujem da u svim utakmicama i u svim takmičenjima hala bude ispunjena u velikom broju, jer samo uz njihovu podršku i bodrenje možemo da napravimo dobre rezultate.  

Oduševljen je kapiten crveno-belih novim dresovima.

- Iskreno jako lepo. Vidim da su i komentarti pozitivni. Dobio sam i veliki broj poruka, svi hoće dres da im ostavim na kraju sezone. Rekao sam im, jedino da otvorim šivaru, da napravim toliko dresova. Dres je možda najlepši do sada, za sve ove godine. Nadam se da će inavijači imati priliku da dođu do njih. 

Kada je reč o atmosferi, jedan čovek drži "glavnu" reč...

- Od svih koji su došli, svi su već odrasli ljudi, nisu toliko u tom elementu. Ipak, mislim da je i dalje Neda zadužen za atmosferu, bez obzira koliko se drugi trudili da mu preotmu poziciju, ali Neda sve drži pod kontrolom. Jago ne može još uvek da mu preotme mesto, ali duga je sezona, videćemo - zaključio je kroz osmeh Lazić.

(Telegraf.rs)

Video: Giedraitis otkrio kakav je igrač, sa kojim saigračem iz Zvezde se najviše druži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    26. septembar 2023 | 16:44

    Od kad se vi iz zeleznika palite na fajnal for evrolige?

  • Dreka

    26. septembar 2023 | 17:29

    Iz kola u kolo i polako samo. Igrajte lepu kosarku i nemoj da begate sa terena kao fudbaleri. Rezultati ce sami doci. Nalred zvezda

  • Hhjj

    27. septembar 2023 | 11:14

    Obećao 0,5 poena po utakmici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA