≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miško Ražnatović zagonetkom zagolicao maštu, klub potvrdio: Filip Petrušev dolazi u Olimpijakos!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač crveno-belih stiže u Atinu

  • 9
Filip Petrušev Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

Proslavljeni agent i menadžer, Miško Ražnatović je putem svog profila na društvenoj mreži "X" zagolicao maštu svojih pratilaca, posebno iz Grčke zbog slike koju je postavio na kojoj se vidi slika leta iz Njujorka za Atinu "Junajted Erlajnsom".

Razlog je, naravno, potencijalni dolazak prošlosezonskog igrača Crvene zvezde, Filipa Petruševa u redove crveno-belih iz Pireja u ekipu Olimpijakosa o kojem se priča prethodnih dana, koji je večeras ozvaničen.

Nakon što je pre nekoliko dana američki novinar Adrijan Vojnarovski saopštio da je Sakramento odlučio da "vejvuje" Petruševa, bilo je potrebno da prođe 48 časova kako bi neka od preostalih franšiza odlučila da eventualno reaguje, ali pošto se to nije desilo, Olimpijakos je postao slobodan u nameri da angažuje Filipa.

Pirejci su imali nameru da angažuju Petruševa na tri godine, čekalo se da se oglasi grčki klub što se i desilo i on će zaista tri godine provesti u Pireju, baš o čemu se i govorilo.

Pre odlaska u NBA ligu, Petrušev beležio 8,5 poena i 3,8 skokova u proseku u Evroligi po meču, a odigrao je ukupno 56 utakmica.

(Telegraf.rs / Ekipa TS)

Video: "Dobra utakmica za nas, pripremamo se za Evroligu": Giedraitis posle Mornara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robijaš

    28. novembar 2023 | 06:57

    Opet dolazi na megdan lesoru, samo ovaj put nema covketa na ramenu da ga huska da provocira.

  • BOBA

    28. novembar 2023 | 06:29

    Petrušev je u evro ligi igrajući za Zvezdu imao prosek 10,5 poena i 5,2 skokova u prethodnoj sezoni,trebao je da ostane još godinu dana i da posle toga ode u NBA,izgubio je trećinu sezone,ne pita se Filip mnogo,Miško tu odlučuje,novac je njemu prioritet,nisam siguran da je Olimpijakos pravi klub za Petruševa iako ima dosta povređenih igrača i dobiće brzo šansu da igra

  • Stiže i vama pojačanje.

    28. novembar 2023 | 06:51

    Pirejska policija na nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA