≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci se nadaju: Ovo je kvota da Nadal osvaja Masters u Madridu, a da li je ovo korektno prema Srbima?

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Rafu tvrde - ima dobre šanse

  • 1
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Takmičenje na Mastersu u Madridu je uveliko počelo, a pošto nema Novaka Đokovića, sva pažnja usmerena je na Rafaela Nadala i dvojac Karlos Alkaraz - Janik Siner. Svetske kladionice su ustanovile favorite, pa se Španac i Italijan nalaze na vrhu lestvice sa izraženo malim kvotama u odnosu na ostatak učesnika.

Glavni kandidat za titulu je Alkaraz sa 3.00 kvotom, dok je sa 3.25 koeficijentom odmah iza njega Siner.

Onda slede Stefanos Cicipas i Aleksandar Zverev sa kvotama 10, dok je ispred Nadala još samo Kasper Rud sa 12. Onda sledi legendarni Rafa sa kvotom 15.

Iste šanse kao i Nadalu daju se Danilu Medvedevu i Holgeru Runeu, dok su ostali nominovani kao autsajderi ili eventualna velika iznenađenja.

Ono što je interesantno jeste da su svetski bukmejkeri dali kvote za skoro 40 tenisera, ali da su bez ponude ostali Hamad Međedović, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

U srpske predstavnike i njihov uspeh u Madridu se, izgleda, uopšte ne veruje, makar ne uoči prvog kola glavnog dela žreba.

Kecmanović u prvoj rundi igra protiv Žižen Ženga, Lajović ide na Tijaga Monteira, dok Hamad ima sudar sa Aleksandrom Kovačevićem.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    5. maj 2024 | 11:43

    naravno da španci sami sebe lažu😀vidi ti sad, ovaj Nadal je mesecima odsutan i ne igra i ovo malo što je igrao jedva je izdržao da odigra dva seta i to sa igračima posle 100-tog mesta a tek sada kada treba igrati RG u tri seta najmanje.čast Nadalu za ranije uspehe i igru ali ovaj put je skoro kraj. Nisam očekivao da će Nadal ovoliko da oslabi al eto desilo se . Po mom mišljenju Novak je moj favorit da osvoji RG , samo da se posveti treninzima i da se strpi ovaj mesec od izlazaka tamo vamo . Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA