Vreme čitanja: oko 1 min.

TIKET DANA Primamljiva kvota na Đokovića u finalu Pariza, a nikako se ne sme propustiti ni Liverpul

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedelja tradicionalno donosi brojne sportske događaje

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Nedelja je dan kada se sada već tradicionalno uživa u sportu. Od fudbala, preko tenisa, pa sve do košarke, svi će imati nešto da proberu za svoje tikete. Najviše pažnje biće usmereno ka Novaku Đokoviću i finalu Pariza.

A kvota na našeg najboljeg tenisera je i više nego primamljiva, pa što ne vredi "ispratiti" Novaka na putu ka istoriji. Sa Grigorom Dimitrovim je uvek imao pozitivan bilans u međusobnim okršajima.

Liverpul i Mo Salah su postali kaznena ekspedicija u poslednje vreme, a slabašni Luton ne bi smeo da predstavlja nikakav problem. Očekuje se i mnoštvo golova, pa se to definitivno može kombinovati.

Iz Prve lige Srbije stiže par Kolubara - Mladost GAT gde će domaćin u Lazarevcu biti veliki favorit za pobedu. Gosti su poslednji na tabeli i deluje da nemaju snage da se suprotstave timu koji se bori za povratak u Superligu.

Ni košarkaški tereni neće biti prazni, Mega će na domaćem terenu biti veliki favorit protiv Zadra, ako pogledamo igre tima Marka Baraća iz prvih pet utakmica ABA lige. Pritom, slavili su i na ABA Superkupu nedavno održanom u Podgorici.

Sve na kraju možete ukombinovati i sa duelom iz poljskog šampionata, gde će Lanjcut dočekati Spunju iz Stargarda. Ako goste nije slomio umor od evropskih takmičenja, biće veliki favoriti sa srpskim košarkašem Aleksandrom Langovićem da dođu do trijumfa.

TIKET DANA

12.00: Mega - Zadar bezh 1 (1,45)

15.00: Novak Đoković - Grigor Dimitrov bezh 1 (1,33)

15.30: Sokol Lanjcut - Spujnja Stargard bezh 2 (1,48)

17.00: Kolubara - Mladost GAT ki 1 (1,97)

17.30: Luton - Liverpul kmb 2&3+ (1,47)

Ukupan koeficijent: 8,26

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Novinaru Telegrafa prošao ludački tiket na kladionici: Odigrao je čak 30 parova i sve je pogodio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA