Vreme čitanja: oko 1 min.

TIKET DANA Partizan nastavlja seriju u Novom Pazaru, a kvota na Totenhem protiv Čelsija "mami" sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je ponedeljak, biće dosta sportskih dešavanja

  • 0
Natan de Medina, FK Partizan Foto: FK Partizan

Iako je ponedeljak nekada "mrtav" dan kada je u pitanju sport, danas je situacija potpuno drugačija. Košarka, fudbal... Sve će prštati, a mi vam donosimo neke od najzanimljivijih događaja koje ćemo zajedno ispratiti.

Krenućemo iz grada sa Jošanice, gde će se Partizan sastati sa Novim Pazarom u Superligi i gde će pokušati da nastavi dobru seriju rezultata. Pošto će se igrati pred praznim tribinama, samim tim je posao gostima olakšan i tim Igora Duljaja će biti favorit za trijumf.

Vrlo brzo se potom selimo na košarkaške terene u Laktaše, gde će FMP gledati da iznenadi Igokeu. Međutim, gledajući stil košarke koji gaje dve ekipe, nekako je najsigurnije ići na manji broj poena, ako planirate da ovaj meč stavite na tiket.

Isto tako važi i za duel iz slovenačkog šampionata između Heliosa i Rogaške. Dve ekipe generalno igraju vrlo tvrdo, a treba očekivati i pobedu domaćina i učesnika ABA 2 lige.

Potom se uveče selimo u Španiju i Englesku. Hetafe i Kadiz igraju poslednji meč ovog kola Primere, a generalno gledano ne treba očekivati mnoštvo golova, što nalaže i tradicija iz međusobnih okršaja.

Tu je i veliki derbi Londona između Totenhema i Čelsija. Pevci su veliki favoriti protiv uzdrmanog rivala, a ukoliko je kec preveliki za vas, možda je najbolje osigurati se duplom šansom.

TIKET DANA

15.00: Novi Pazar - Partizan ki 2 (1,53)

18.00: Igokea - FMP up manje 161,5 (1,85)

18.00: Helios Domžale - Rogaška up manje 159,5 (1,85)

21.00: Hetafe - Kadiz ug 0-2 (1,48)

21.00: Totenhem - Čelsi dš 1x (1,38)

Ukupan koeficijent: 10,69

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Duljaj uoči Voždovca: Šta nam znači deset pobeda, to je isto kao jesenji prvak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA