Vreme čitanja: oko 2 min.

TIKET DANA Novi Pazar spreman za staru foru u Nišu, biće puno golova u državi Danskoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ni vikend nije, a golova stiže

  • 1
FK Novi Pazar - FK Čukaricki Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Kreće novo fudbalsko u Evropi u svetu, kreće nova radost! Petak je i već sada mogu da se uvežu neki parovi koji bi mogli nekom da donesu pristojan finansijski priliv, a za to će se potruditi, pre svega, klubovi iz Srbije, Francuske, Nemačke i Danske, a biće tu i neke kvalitetne košarke.

Pre svega, runda takmičenja u Superligi Srbije biće otvorena od 17 časova kada Novi Pazar gostuje ekipi Radničkog, a gost se u poslednjih nekoliko godina prilično dobro provodi u Nišu i neretko odlazi sa pola i celim plenom.

Ukoliko se izuzme poraz u prošlom kolu od Partizana, Pazarci su u dobroj formi, pokazuju dosta ofanzivnu igru i pravo je čudo da nisu uspeli da postignu pogodak protiv crno-belih.

Ipak, sada idu na jug gde ih čeka ekipa koja nije upisala poraz u poslednjih pet kola, ali naizmenično ide od remija do pobede.

Tradicija kaže da je Radnički uspeo da slavi samo jednom u poslednjih osam godina, a čak šest puta se igralo u Nišu (gde je i nastala ta jedna pobeda od 2:1).

Od tih 12 međusobih mečeva od jula 2015. godine, dva su remija, jedna pomenuta pobeda Nišlija i sve ostalo su trijumfi Novog Pazara.

Volfsburg - Frajburg Foto: Tanjug/AP

Kada se ta činjenica izmeša sa još nekim pozitivnim elementima za Ljajića, Sumu i ekipu, jasno je da bi lako ovde gost mogao i da slavi, ali da sigurno neće izgubiti.

Meč koji će doneti dosta golova i takođe dominantnu ulogu gostiju jeste Kogea i Sonderjilanda.

Sonderjiland ne dozvoljava današnjem domaćinu (19 časova) da uzme niti bod u poslednjih šest duela, a svaki put kada je trijumf u pitanju, uvek je tu makar i tri pogotka.

Nema sumnje da će mreže da se tresu i u Bundesligi gde Menhengladbah dočekuje Volfsburg.

Vukovi su očajni na gostovanjima, ali većinu mečeva koje su izgubili su uspeli da postignu gol. Sa druge strane, domaći kolektiv i kada pobeđuje na svom terenu, prima pogodak. Jasno je gde sve to ide.

TIKET DANA:

17.00 Radnički Niš - Novi Pazar X2 (1.85)

19.00 Koge - Sonderjiland 2&3+ (1.70)

20.30 Menhengladbah - Volfsburg GG3+ (1.70)

21.00 Monpelje - Nica 1X (1.65)

21.00 Blekburn - Preston GG3+ (2.00)

Ukupni koeficijent: 17.64

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daka

    10. novembar 2023 | 15:31

    Je li ovo na slici onaj šiptar što nikad nije hteo da peva srpsku himnu??? Zar ga nije sramota da dođe u Srbiju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA