Vreme čitanja: oko 1 min.

TIKET DANA Čukarički prekida crni niz, Pera Božić "sveti" Partizan i ruši Cedevita Olimpiju u Londonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće tu zanimljivih parova

  • 0
Petar Božić Foto: MN Press

Sreda će biti dan za košarku! Pošto je reprezentativna pauza gotova, tek poneki od timova se vraćaju svojim obavezama u nacionalnim šampionatima, tako da fudbalskih utakmica gotovo da nema. Zato će na parketima širom Evrope "prštati". Evo šta se nalazi na stolu za tiket dana.

Krećemo ipak sa travnjaka stadiona "Pod Bagdalom" u Kruševcu gde se igra utakmica 8. kola Superlige Srbije koja je prvobitno odložena između Napretka i Čukaričkog. Brđani su u užasnoj formi i traže poraz koji će to prekinuti, a pravo mesto za to je definitivno ovo gostovanje.

U Košarkaškoj ligi Srbije, Spartak će pokušati da potvrdi dobre igre iz ABA 2 lige i savlada Novi Pazar, a imaće pomoć Luke Cerovine, bivšeg kapitena Mege, koji se priključio timu posle odlaska iz Nansija.

U Evrokupu, ukrajinski Prometej ne bi smeo da ima nekih većih problema protiv Venecije, pošto igra zaista dobro ove sezone.

Slična stvar važi i za Nenada Čanka i Lijetkabelis, koji će igrati protiv ubedljivo najslabijeg tima u takmičenju, poljskog Šlonska iz Vroclava. Teško je da će i Dušan Miletić moći da spreči Litvance da odnesu pobedu.

Za kraj, tu je sjajni Pera Božić i London Lajonsi koji dočekuju Cedevita Olimpiju koja je zasigurno preumorna posle Partizana i engleski klub ima lepu šansu da nastavi sa pobedama u Evrokupu.

TIKET DANA

16.00: Napredak Kruševac - Čukarički ki 2 (1,85)

17.00: OKK Novi Pazar - Spartak Subotica bezh 2 (1,45)

18.00: Prometej - Venecija bezh 1 (1,45)

18.00: Šlonsk Vroclav - Lijetkabelis bezh 2 (1,45)

20.30: London Lajons - Cedevita Olimpija bezh 1 (1,35)

Ukupan koeficijent: 7,61

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Marko Simonović posle povratka na parket: "Dobro sam, nisam još na 100% kondicije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA