Vreme čitanja: oko 1 min.

TIKET DANA Verujemo u Đokovića protiv Sinera, Zvezda nastavlja da juri Partizan na čelu Superlige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vratio se u fudbal u naše tople domove

  • 0
Novak Đoković, Janik Siner Foto: Tanjug/AP

Fudbal se vraća na velika vrata posle duge i iscrpljujuće reprezentativne pauze gde je bilo jako malo parova za "probrati", pa smo se uglavnom oslanjali na košarku i na tenis. Biće njih i na današnjem tiketu dana, ali smo ipak malo veću pažnju posvetili dešavanja na travnatim terenima.

Navijaćemo, ipak, pre svega za našeg sjajnog Novaka Đokovića, koji će pokušati zajedno sa ostalima da donese trijumf Srbiji u Dejvis kupu i plasman u veliko finale. Preko puta će biti Janik Siner, koji je uvek nezgodan, ali kojeg je Nole savladao u nedavnom finalu Torina.

U tradicionalnom bundesligaškom terminu od 15.30 gledamo okršaj dve Borusije - Dortmund i Menhengladbah i očekujemo mnoštvo golova, kao što je to inače slučaj.

Malo kasnije, Zvezda na "Karađorđu" nastavlja da juri Partizan na prvom mestu na tabeli i pokušava da anulira šest poena minusa. Rival je Vojvodina, koja je u dobroj formi, ali se očekuje trijumf crveno-belih.

U 19.00 časova gledamo i malo košarke u ABA ligi. Andrej Žakelj je probio led na klupi Budućnosti u Evrokupu i sada će zaigrati u regionalnom prvenstvu protiv Cedevita Olimpije koja je izmorena posle puta iz Londona i meča sa Partizanom.

Za kraj, i Ajaks nekoga mora da pobedi. A igraće ovoga puta kod kuće i to protiv Vitesea. Tražiće Kopljanici beg sa samog dna tabele Eredivizije.

TIKET DANA

14.00: Novak Đoković - Janik Siner bezh 1 (1,45)

15.30: Borusija Dortmund - Borusija Menhengladbah ug 3+ (1,35)

16.00: Vojvodina - Crvena zvezda ki 2 (1,35)

19.00: Budućnost - Cedevita Olimpija bezh 1 (1,50)

21.00: Ajaks - Vitese ki 1 (1,30)

Ukupan koeficijent: 5,15

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Srpski teniseri izlaze na teren uz "Veseli se srpski rode"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA